3 stykker udstyr, du skal have til din hundehvalp

En hundehvalp er en fantastisk tilføjelse til enhver familie, og vi er sikre på, at I får mange gode timer sammen. Men det er også et stort ansvar, fordi det er praktisk talt en baby, man køber til sit hjem. Den skal oplæres, men den skal også passes ordentligt, og derfor har vi i denne artikel samlet nogle gode råd til dig, der lige har anskaffet hundehvalp eller overvejer det.

En lille hundesele

Der er forskel på størrelsen på din hund, når den er hvalp, og når den er voksen. Derfor skal du også have en sele, som passer til hunden, mens den er hvalp. Vi anbefaler kraftigt, at du vælger en sele, som spændes rundt om hvalpens bryst, så du ikke trækker den i halsen, hvis du kommer til at trække i snoren. Det er blot en af mange hundeartikler.

Hvalpefoder til hvalpe

Der er også forskel på den føde, som hunde skal have, når de er i hvalpestadiet. Hundehvalpe skal have en anden kost med andre mineraler, og så skal de også have en anden mængde. Hundehvalpe spiser rigtig meget, og de stopper ikke af sig selv. Det er derfor vigtigt, at du holder styr på, hvor meget din hund spiser, når den er hvalp, så den ikke overspiser.

Legetøj til snuden

Næsen på en hund er dens vigtigste værktøj, og du skal derfor sørge for, at du har noget udstyr, der kan stimulere hvalpens næse tidligt. En hund bliver lige så træt af at snuse rundt som af at løbe rundt, og derfor er det essentielt, at du giver den det, den har brug for.