3 tips til at behandle fodboldsmerter og ømhed

Duften er en frisk grønsvær er svær at erstatte, og derfor er fodbold også Danmarks absolut mest populære sportsgren. Men når vi har holdt en lang pause, som vi alle har under corona, så kan det være hårdt at komme tilbage i kampform igen. Vi kommer her med tips til, hvordan du forhindrer smerter og undgår skader.

Muskelømhed? Prøv biofreeze

Du vil uden tvivl efter allerede den første træning opleve en vis form for muskelømhed, og det er helt naturligt. Faktisk skal du være glad, hvis du bare kan slippe afsted med ømhed og ikke reelle skader. Til at behandle ømheden kan du benytte biofreeze gel, som gør ind og behandler ømheden i dybden, så du kan være klar til næste træning igen.

Opvarmning er alfa og omega

Når du er tilbage på banen, har du sikkert lyst til at hakke på mål som det allerførste. Men det er en rigtig dårlig idé, hvis du har planer om at være i kamptruppen til de næste mange weekender. Sørg for at varme godt op, særligt omkring lyske og baglår, da det er her, hvor du har stor chance for at overbelaste dine muskler og led, når du sparker til en bold.

Start langsomt ud med periodiske træninger

For at undgå overbelastningsskader, som med stor sandsynlighed vil komme, hvis du går direkte tilbage til dit gamle træningsskema, så bør du sprede dine træninger en smule. Det vil uden tvivl komme dig til gode, når du opdager, at du ikke skal døje med overbelastningsskader som følge af for hyppige hårde træninger.