Afhjælp smerter og få mere energi med en holdningstrøje

Vi mennesker er skabt til at gå oprejst. Vi er skabt til at løbe, bevæge os og udfordre vores kroppe. For at vi kan holde os oprejst, er stærke coremuskler essentielt. Coren er en fælles betegnelse for alle de stabiliserende muskler, der ligger omkring mave og ryg. Coren betegner både de dybe, indre muskler og de ydre muskler, som for eksempel mavemusklerne, der kan ses med det blotte øje, når en person har en lav fedtprocent. Coren strækker sig helt oppe fra vejrtrækningsmusklen som ligger lige under lungerne, og ned til bækkenbundsmusklerne. Til sammen er coren kraftgivende og stabiliserende. Alle coremusklerne har brug for at være stærke, for de skal arbejde sammen for at fungere optimalt. 

Det kan dog i nutidens samfund være vanskeligt at sikre sig, at hele ens coremuskulatur er stærk og optimalt fungerende. Hvis det er tilfældet, at coren ikke er stærk nok, kan den ikke holde en rank og korrekt holdning. En ukorrekt holdning kan resultere i både rygsmerter, nakkesmerter og skuldersmerter. Disse smerter rammer særligt folk, som har et stillesiddende arbejde, hvor coremuskulaturen bliver aktiveret i en meget begrænset grad i løbet af dagen. 
Selvom det ville være det mest optimale at have en stærk coremuskulatur, som selv kunne holde kroppen i en korrekt holdning, så er det desværre virkeligheden for mange mennesker, at det ikke er muligt at holde coren stærk og aktiveret. 
Her kan holdningskorrigerende tøj gå ind og hjælpe.

En holdningstrøje er designet og udviklet til konstant at minde bæreren om at trække skulderbladene sammen, så der opnås en flot, sund og korrekt holdning. Når holdningen bliver holdt korrekt, bliver coremuskulaturen styrket, og man går ikke og kompenserer for forkert holdning ved at spænde op i nakke eller skuldre. Herved afhjælpes smerter og spændinger i både ryg, skuldre og nakke. 

Der er dog flere sundhedsfordele ved en holdningstrøje en blot afhjælpning af smerter. Med støtten til lænden og ryggen, som holdningstrøjen giver, opnår man blandt andet friere luftveje, som giver en bedre vejrtrækning. Man får mere energi og får en bedre restitution efter træning. Generelt har kroppen brug for korrekt holdning for at kunne fungere optimalt. Dette gælder både koncentrationsevnen, energien og træningsresultater. 
En holdningstrøje er relevant at bruge i alle sammenhæng. I dagligdagen er den med til at undgå spændinger og hovedpine, mens den under træning er med til at give ekstra energi og bedre vejrtrækning.
En holdningstrøje er for alle og til alle lejligheder.