Bliv vikar – din indgang til arbejdsmarkedet

Er du ledig, og føler du, at det er vanskeligt at få foden inden for på jobmarkedet? Så kunne du overveje at blive vikar, og der igennem få kontakt til nogle af de mange arbejdsgivere, som lige nu mangler kvalificerede medarbejdere. Selv om en vikarstilling i sagens natur er tidsbegrænset, er det ikke sjældent set, at en ansættelse som vikar fører til en mere fast aftale – som oftest en decideret fastansættelse. Som vikar har du nemlig mulighed for at give arbejdsgiveren det allerbedste indtryk, du kan komme til at give, nemlig en prøve på din arbejdsvillighed, loyalitet og evne til at indgå som en del af arbejdspladsen.

Hvorfor skal jeg blive vikar?

Der er mange, som tror, at vikarer er dårligt lønnede, samt at livet som vikar er meget usikkert. Det behøver dog ikke at være sådan. Hvis du er tilknyttet et professionelt vikarbureau, vil dette altid bestræbe sig på at sørge for, at du er beskæftiget, i det omfang, du ønsker. Du skal tænke på, at vikarbureauerne hele tiden får nye opgaver ind, som skal besættes af dygtige og tjenstvillige vikarer. Derfor vil du sagtens kunne have en kontinuerlig række af opgaver – og din indtjening vil være lige så god som, hvis ikke bedre end, en indtjening i et tilsvarende fuldtidsjob. Så hvis du ikke bliver fastansat i din vikarstilling, vil du blot kunne gå videre til den næste uden at skulle døje med en længere periodes ledighed uden indtjening.

Bliv vikar gennem et vikarbureau – og vær sikret

Med et vikarbureau i ryggen er du sikret, at alle dine rettigheder er tilgodeset, og alle regler overholdt – både hvad angår løn under sygdom, arbejdsgiverbetalt pension, og selvfølgelig feriepenge. Du vil kunne føle dig tryg, og dermed være i stand til at fokusere fuldt og helt på dine vikaropgaver.

Læs mere om, hvordan det er at være vikar, på vikarservice.nu