Bremdal Radio er din professionelle B&O forhandler

I Struer finder du en forretning ved navn Bremdal Radio, som har været forhandler af B&O produkter siden 1978. I forretningen finder du et team af professionelle og kyndige medarbejdere, som kan hjælpe dig med at finde lige præcis det B&O produkt, du står og mangler – lige meget om du søger nyt eller brugt.

Drivkraften bag værket

Det er ingen hemmelighed at B&O er et anerkendt og populært mærke på grund af dets lange levetid, tekniske kunnen, høje kvalitet og smukke design. Disse elementer er også drivkraften bag Bremdal Radio. Vi ynder at sælge produkter, som vi kan stå ved og som vores kunder kan få glæde af i lang tid fremover. Når du handler hos os i Struer er du altid garanteret kvalitet og den bedste behandling.

Nyt og gammelt

Lige meget om du vil have et B&O TV, som er frisk ud af pakken eller om du har lyst til at spare lidt skillinger og købe det brugt, så kan vi hjælpe dig. Vi forhandler nemlig både nye og brugte B&O produkter hos Bremdal Radio. Alle vores brugte produkter er kvalitetstjekkede, så du er garanteret en lang levetid for din investering. I vores forretning finder du derudover også et servicecenter, hvor du kan få hjælp og vejledning til dine B&O produkter.

Gode råd og vejledning

Kom ned og besøg os i vores butik eller kontakt per telefon eller mail, hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter eller services. Vores team står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det B&O produkt, du står og mangler – hvad enten det er en pladespiller, radio eller et nyt TV. Du finder det hele hos Bremdal Radio i Struer.