COOLMTB – udstyr til dig og din MTB

Mountainbike er en fed motionsform. Det er udfordrende, det er sjovt og næsten alle kan være med. Men at købe udstyr til dig selv og din MTB kan være lidt af en jungle, for hvad skal man vælge og hvorfor? Bag coolmtb.dk står en inkarneret mountainbikefan, der har specialiseret sig i at finde det absolut bedste udstyr og samle det på ét sted, så alle kan få glæde af det. 

COOLMTB forhandler alt fra hjelme og andet beskyttelsesudstyr til tøj, rygsække og fede cykelsko. Og selvfølgelig finder du også alt, hvad der er værd at købe af ekstragear og udstyr til cyklen.

Fede mærker er i fokus

Omdrejningspunktet for COOLMTB er at finde det absolut bedste udstyr til både dig og din mountainbike – ikke det billigste, ikke nødvendigvis det flotteste, men det bedste! Der er flere forskellige brands at vælge imellem, men når det kommer til tøj, så er der særligt tre mærker, der er værd at fremhæve:

– Troy Lee Designs (TLD) laver superfedt og behagelig biketøj, beskyttelsesudstyr og hjelme, og du kan være helt sikker på, at alle detaljer er 100 % i orden. Designet spiller, kvaliteten er i top og du får produkter, der kan tåle at blive brugt.

– Dakine laver også lækker kvalitetstøj, og så finder du desuden fede rygsække og tasker, der fungerer helt optimalt, når du er ude på en lang tur i skoven.

– Five Ten kommer du ikke udenom, når du kører mountainbike. De laver de absolut fedeste og ikke mindst bedste sko til mountainbikers, og der er ikke gået på kompromis med kraftoverførsel, greb og komfort.

Alt i udstyr til MTB

Hos COOLMTB finder du ikke kun det lækreste udstyr til dig selv, men også til din cykel. Cockpit, gear, pedaler, MTB rammer, affjedring, hjul, sadler og meget andet er linet op – og du finder kun det bedste af det bedste.

Har du brug for at se udstyret, inden du køber det, så kan du aftale en besøgstid i forretningen i Farum, og på den måde stå med tingene mellem hænderne, inden du beslutter dig.