Danskkurser der gør en forskel

Kurser der giver succes på arbejdspladsen

Det at kunne mestre det danske sprog er nøglen til at få en god tilværelse i Danmark. Kommer du hertil som udenlandsk medarbejder, er det bedste du kan gøre for dig selv altså at indtage skolebænken og få gang i et danskkursus. Med de rette danskkundskaber har du de bedste muligheder for at få succes på din arbejdsplads og dermed få et rigt socialt liv her i landet. Danskerne er et afslappet og hyggeligt folk, der tager tingene med humor og ofte en ironisk distance. Men det meste af kommunikationen i Danmark foregår altså på dansk. Derfor er dette sprog uhyre vigtigt at kunne mestre, hvis du ønsker at blive integreret her. Her tilbyder Dynamisk Dansk de danskkurser, der gør dette muligt.

Få kurser med rigt udbytte

Der er aldrig to kursister, der har de samme behov. Nogle kursister er til individuel undervisning, mens andre foretrækker holdundervisning. Nogle kan lidt dansk i forvejen, mens andre må starte helt fra bunden. Hos Dynamisk Dansk tager vi udgangspunkt i det enkelte individ, og tilbyder derfor skræddersyede danskkurser, der passer til lige de ønsker og behov, den enkelte måtte have. Det betyder, at du som kursist får et brugbart forløb, der hurtigt giver dig gode danskkundskaber. Som arbejdsgiver kan du også trygt sende din medarbejder på et af vores danskkurser, velvidende at vedkommende snart vender tilbage med muligheden for at kunne formulere sig på dansk. På alle vores danskkurser møder kursisterne dygtige og professionelle undervisere, der alle har en kandidatgrad i sprog og mange års erfaring i at undervise på danskkurser målrettet højtuddannede udlændinge.

Privat sprogskole med professionelle undervisere

Dansk kan være et svært sprog at lære for folk, der ikke har lært det fra barndommen. Derfor er danskkurser med professionelle undervisere også altafgørende for, at udlændinge kan få et godt ophold her i landet. Derfor har Dynamisk siden 2008 hjulpet danske virksomheder med at give deres medarbejder de helt rette danskkundskaber, så de kan blive integreret i samfundet og ikke mindst på arbejdspladsen. Vi er en privat sprogskole, der ser det som vores fornemmeste opgave at tilbyde den rette danskundervisning, så udenlandske medarbejdere ikke bliver isoleret på arbejdspladsen, men hurtigt bliver en del af den gode snak i kantinen.