Derfor skal du vælge en privat smerteklinik

I Danmark er der desværre rigtigt mange danskere, der hver dag har kroniske smerter. Nogle har en udredning fra en læge, mens andre stadig søger ivrigt efter en forklaring. Nogle føler sig ikke tilstrækkeligt behandlede på offentlige smerteklinikker og vælger derfor at søge mod en privat smerteklinik. Dette er der flere forskellige fordele ved. Læs med herunder og få en liste over grunde til, hvorfor du skal vælge en privat smerteklinik.

Sådan forløber smertebehandlingen

Før du vælger en privatsmerteklinik, er det selvfølgelig vigtigt, at du kender til forløbet under smertebehandlingen. På den private smerteklinik bliver du gennem hele forløbet vejledet og rådgivet af en læge, som kan hjælpe dig i processen – dette indebærer eksempelvis undersøgelser, behandlinger og smertelindring. Udover en praktiserende almen læge, finder du på private smerteklinikker desuden også psykologer, socialrådgivere og fysioterapeuter, som kan hjælpe dig gennem din smertebehandling.

Få et konkret behandlingstilbud

Du kan få flere forskellige konkrete behandlingstilbud på private smerteklinikker. Når læger, psykologer, socialrådgivere og fysioterapeuter har taget en uforpligtende snak med dig, er du klar til at komme i et forløb hos klinikken. Her får du opstillet et forslag til behandling, som du kan vælge at takke ja eller nej til. Det er helt op til dig at vælge, om du vil tage imod dette behandlingstilbud.

Opmærksomhed på den enkelte patient

En af de sidste, men vigtigste, fordele ved at vælge en privat smerteklinik er, at der er enormt meget opmærksomhed på den enkelte individuelle patient. Som patient på en privat smerteklinik vil du opleve, at der bliver taget hånd om dine smerter og ønsker, samtidig med at du hurtigt kommer i en velvirkende behandling. Du kan henvende dig til en privat smerteklinik hvis du har legemlige skader, psykologiske reaktioner og konsekvenser heraf. Det er aldrig sundt at gå med smerter, hverken for kroppen eller for sindet, så det er altid det værd at blive smertefri.