Disse ting skal du huske som gæst til bryllup

Er du så heldig at være inviteret med til bryllup, men ved du ikke helt, hvad proceduren er? Der er rigtig mange traditioner forbundet med den store dag, og du er derfor ikke alene, hvis du ikke har helt styr på det. I denne artikel vil vi prøve at hjælpe dig med at blive klogere på, hvad du skal huske til brylluppet.

Start med et lykønskningskort

Du bør selvfølgelig ikke troppe op uden i det mindste at have et kort med. Et bryllupskort er ikke bare et fødselsdagskort, hvor man skriver tillykke, men her går man mere i dybden og skriver en mere rørende tekst. Der er lagt mange timers arbejde og penge i brylluppet, og du bør derfor også komme med en gave til brylluppet sammen med dit kort.

Læs om de forskellige traditionslege

På den store dag er der nogle faste traditioner, som går igen ved ethvert normalt bryllup. Eksempelvis må man kysse bruden, når gommen er gået på toilettet. Der er mange små finurligheder, og vi har ikke plads til at beskrive dem alle sammen her, men du kan meget hurtigt finde forklaringer af de forskellige lege på Google.

Husk, hvem der er i fokus

Selvom du måske er vant til at skeje dig ud og tage den helt store balkjole på til formelle lejligheder, skal man have respekt for, hvem dagen er dedikeret til. Den er dedikeret til parret og ofte i særdeleshed bruden, som bestemt ikke må føle, at der er nogle flottere end hende til festen. Tag derfor noget mere afdæmpet på og vis, at du har respekt for forsamlingen.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *