Få hurtigt dækket et sort areal med planter med sedum

Vil du gerne hurtigt dække et stort areal med planter, kan det være, at du har overvejet, hvordan du nemmest kan gøre det. For skal du bare sprede frøene ud, skal du plante en masse enkelte planter, eller findes der en bedre løsning?

En af de muligheder, som du helt sikkert bør overveje, er sedum. Det er en form for måtter af mindre planter. Det kan for eksempel være med græs eller urter. Måtterne er nemme at rulle ud på et større areal, hvilket gør, at du hurtigt kan få det dækket med planter. Du behøver derfor ikke at vente på, at planterne kommer op af jorden, lige som du heller ikke behøver at bruge tid på at plante en masse planter enkeltvis. Det hele kan klares meget hurtigt med måtterne. 

Du kan købe sedummåtterne en lang række forskellige steder. Det kan for eksempel være på webshoppen nykilde.dk, hvor de kan hjælpe dig med en lang række forskellige former for grønne løsninger. 

Sedummåtterne kan bruges på en lang række forskellige arealer. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil have et grønt tag. Det er nemt og hurtigt at lægge måtterne udover taget, når du først har fået etableret det rigtige underlag. Når du skal have et grønt tag, er det dog altid en god ide, at du taler med nogle professionelle om det, da der også er nogle andre krav end et godt underlag. Det er for eksempel, om din bolig kan holde til vægten af sedum, da den er tungere end et normalt tag. Særligt når det regner. 

Du kan dog også bruge sedummåtterne mange andre steder. Det kan for eksempel være til at dække en rundkørsel, et bed eller en rabat. Det kan både være i offentligt og privat regi. Har du nogle arealer i haven, du gerne vil have dækket med planter hurtigt, er sedum altså en oplagt mulighed.