Få lækre lokker med Argan hårolie

Argain hårolie har med god grund fået masser af positiv omtale de seneste år. Det kan nemlig gøre underværker for håret og beskytte det. Og så dufter det tilmed fantastisk, hvilket kun booster selvtilliden. Med Argan hårolie kan du opnå et fantastisk blødt og glansfuldt hår. Lad hver dag føles som om, du lige har været en tur hos frisøren.

Forkæl dit hår med SCREEN Hair Care produkter

D’Argan Hårolie med Arganolie fra SCREEN Hair Care er en suveræn hårolie, som virker med det samme, når du putter det i håret. Det skaber straks en velduftende blødhed i dit hår. Med D’Argan hårolie opnår du også en lækker glans, så du altid kan føle dig lækker og have humøret i top.

Optimale ingredienser

Med D’Argan hårolie får du et produkt, som består af de bedste ingredienser. Argan-olie har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og vitaminer, som styrker håret. Derudover er der også antioxidanter i olien, som beskytter håret og har anti-age effekt. Dit hår kommer derfor til at fremstå sundere og yngre ved brug af olien. Olien kan benyttes til normalt og kraftigere hår.

Beauty and Style er klar til at hjælpe dig

Hos Beauty and Style går vi op i, at vores kunder modtager den bedste behandling, og at vi sælger produkter i høj kvalitet. Du kan derfor være tryg ved de produkter, du køber hos os. Vi har forskellige afdelinger i København, Aarhus, Odense, Kolding og Aalborg. Har du spørgsmål eller henvendelser er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon + 45 70 22 02 32 eller på mail info@beautyandstyle.dk. Så står vores professionelle team klar til at hjælpe dig.