Få lavet en knivskarp app til din virksomhed

Med en app kan man nå langt ud, og kunderne finder det ofte behageligere at benytte en app, hvor alt er samlet, og hvor nye features kan indlægges, frem for et website. En app er altså ofte et nødvendigt supplement til et ellers godt website: såfremt app’en altså er lavet ordenligt. Udvikling af app er dog ikke lige til, og det kan sagtens betale sig at gå til professionelle, som kan hjælpe dig med at skabe den app, du ønsker. For om du skal bruge en app til din startup eller en større og kompleks løsning til din store virksomhed, så kan der være forskellige features, funktioner og elementer, der giver mening at have med.

Vælg en appudvikler med erfaring

Mange gange får man lavet en app, der virker til iOS og iPhone og en, der virker til Android, men det betyder, at man skal betale for to apps, der egentlig gør nøjagtigt det samme, blot i to forskellige systemer. Hos virksomheden Holion arbejder de dog på en anden måde: de udvikler deres apps ved hjælp a crossplatform-værktøjer, hvilket betyder, at de kun udvikler én app, som til gengæld virker på både iPhone og Android. Det er både et billigere og hurtigere alternativ – og kvaliteten er stadig i top. Du er selvfølgelig være med hele vejen igennem udviklingsprocessen, så I gennem dialog og samarbejde kan skabe en driftssikker og brugervenlig app.

Holion har nemlig et stærkt hold af IT-konsulenter med speciale i udvikling af apps, web og automatiseringsrobotter – kort sagt: de er eksperter inden for området. Derfor kan du også roligt kontakte dem med spørgsmål og forespørgsler på projekter eksempelvis via deres kontaktformular på deres website –  de ved lige, hvordan de kan hjælpe dig og din virksomhed videre med jeres app-projekt.