Få varme og hygge med godt brænde

Har du pejs eller brændeovn?

Både pejs og brændeovn giver en helt fantastisk varme til din stue. Det ved du, hvis du har været i et rum med opvarmning fra én af de 2 varmekilder. Læg nogle gode stykker brænde på, og vent lidt til der er godt gang i flammerne. Snart kan du mærke, hvordan den dejlige varme breder sig ud i hele rummet.   

Når brændestykkerne er blevet til gløder, så bliver de ved med at afgive god varme, og samtidig er det rigtig hyggeligt at se på. Det er helt perfelt en kold efterårsdag eller om vinteren. 

Byg din egen brændestabel

Når du fyrer med brænde, så har du den fordel, at du skal have bygget dig en brændestabel. Brændet skal jo ligge og tørre, så det er perfekt, når du skal bruge det. Så kan du hygge dig med at bygge brændestabelen, som også pynter i din have. Det er også en god ide, hvis du bygger et lille halvtag ind over brændet, så det er beskyttet mod regn og sne.

Med brændestabelen på plads med masser af tørt brænde, så er du klar til en god lang fyringssæson.

Vil du gerne have dit eget brænde?

Er du blevet overbevist om, at der skal noget godt brænde til? Det er du garanteret, og så er det bare med at finde et sted, hvor de kan levere brænde af høj kvalitet.

Lad os sige at du bor i Aarhusområdet, så har du brug for brænde til salg i Østjylland. Så er det en god ide at gå ind på Strandgaardsbraende.dk. De har kvalitetsbrænde af Avnbøg, Bøg, Ask og Birk. Det brænde du får hos Strandgaardsbraende.dk, har den store fordel, at det på forhånd er ovntørret, hvilket vil sige, at det allerede er gennemtørt, når du modtager det.

Derfor er brændet helt klar til brug med det samme. Så behøver du ikke lade det tørre over en sommer, men derfor kan du jo godt bygge den flotte hyggelige brændestabel i din have.

Glæd dig til at fyre med dit eget brænde.