Fantastiske scrapbooking kurser til de kreative

Alle ved at man får kigget meget mere i sine fotoalbums end de billeder, man har på computeren. Og at kigge i et fotoalbum er endnu mere spændende, hvis det er en flot scrapbook. Er du lun på at starte på at dokumentere dine minder på smuk og kreativ vis, men mangler hjælp til at komme i gang? Så skal du prøve et af vores scrapbooking kurser. Hos BB Hobby går vi nemlig op i, at du får den bedste scrapbooking start, der findes.

Mød ligesindede kreative i et trygt miljø

På et scrapbooking kursus vil du udover at styrke dine evner indenfor scrapbooking, også møde andre, der deler de samme interesser som dig indenfor den kreative verden. Vi går op i, at der er en tryg og behagelig atmosfære, hvor du har plads til at udfolde dine evner i lige præcis den retning, som du ønsker. Derudover vil du også kunne sparre med dine medkursister, hvilket altid kan give et fedt pust til dit projekt.

Bredt udvalg af materialer til scrapbooking kurser

Søger du materialer til scrapbooking kurser, så du er fuldgarderet, når du møder op, har vi et kæmpe udvalg af varer. På vores hjemmeside finder du alt, hvadt dit kreative hjerte måtte begære. Hos os finder du blandt andet karton og papir, fede stencils, varierede klistermærker, kvalitetstuscher, glimmer og stempler, for bare at nævne nogle få produkter. Du kan derfor shoppe alt, hvad du har brug for hos os, uden at skulle flere steder hen.

Book et af vores scrapbooking kurser allerede i dag

Ønsker du at booke en af vores kurser eller vil du høre mere, så kontakt os endelig på telefon 31 12 58 45 eller på mail info@bbhobby.dk, så står vi klar til at hjælpe dig.