Find den perfekte skydedør til dig

Hvis du skal have nye døre i hjemmet, så vil det helt klart være en fordel at tage et kig på skydedøre. I denne artikel vil vi kigge på de forskellige typer skydedøre, hvordan de virker, og hvor du kan finde de bedste og billigste af dem.

Først og fremmest skal det nævnes, at skydedøre er fantastiske til at spare plads i hjemmet. Det har aldrig været nemmere at spare plads, for vi ved jo allesammen, at en almindelig dør har brug for lidt plads til at kunne åbnes og lukkes. Skydedøre trækker du bare til siden, så er der åbent. Ingen grund til at bruge næsten en hel kvadratmeter for at have en dør. Der findes to forskellige slags skydedøre: indvendige skydedøre og udvendige skydedøre. De indvendige skydedøre er bygget ind i væggen, så disse sparer endnu mere plads end en udvendig. Spørgsmålet er så bare, om man ønsker at bøvle med at bygge døren ind i væggen. Der findes dog en nem måde at gøre dette på, man kan købe et indbygningsmodul fra Melholt.nu.

Den perfekte forhandler af skydedøre og franske døre

Hos Melholt.nu kan du få mange forskellige slags dør – alt fra franske døre til skydedøre. De er en meget god forhandler af skydedøre, fordi de blandt andet sælger ubeslåede skydedøre. Dette betyder, at døren egentlig bare er en dør uden noget ekstra på. Dette vil sige, at de kan levere skydedøre uden greb og andet tilbehør. På denne måde kan du få mest ud af dit projekt – du bestemmer nemlig selv, hvordan din skydedør kommer til at se ud i sidste ende. 

Du designer selv din skydedør, hvis du kan finde ud af det. Hvis ikke, så kan Melholt sende en tømrer ud til en meget fornuftig pris. Mange er yderst tilfredse med Melholt på grund af deres serviceniveau.