Fiskeudstyr – gode tips

Er du også blevet bidt af de mange glæder ved fiskeri, og mangler du nogle tips i forhold til fiskegrej, så er du heldig, for denne artikel kommer med nogle rigtigt gode input.

Hvad skal du vælge

Det vil være oplagt bare at sige at du skal have noget standardgrej som en fiskestang, et fiskehjul samt noget madding eller blink. Det kan der også skrives mange sider om, for der er stor forskel på, hvilket standardgrej du skal vælge. Noget grej er eksempelvis godt hvis du vil fange torsk eller måske gedder, mens du skal vælge noget andet grej, hvis du går efter hornfisk eller fladfisk.

Men i stedet for at skrive om standardgrej, så får du her nogle lidt anderledes tips, som kan være til hjælp på din fisketur

Lad os dog lige starte med at nævne, at du kan finde det omtalte udstyr på siden Billigtfiskegrej.dk, som er en rigtig god onlinebutik, hvor du finder alt i fiskegrej. 

Tips

Lad os starte med at fortælle lidt om kroge. Du kan få blink, spinnere og woblere med trekroge eller enkeltkroge. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så tag noget med en trekrog på, da det giver en højere landingsrate.

Husk at benytte forfang.Det gør at linen bliver mere holdbar helt ude ved maddingen, hvor fisken jo bider til. Et forfang kan sagtens udgøre forskellen på, om du fanger fisken eller ej. Og du kan få forfang til mange forskellige typer fiskeri – uanset om du fisker efter eksempelvis torsk, gedder, fladfisk, makreller eller sild.

Det sidste tip i denne omgang handler om den fiskeline du har på dit hjul. For en fiskeline er nemlig ikke bare en line, det er snarere lidt af en videnskab. De mest anvendte liner er helt klart transparente nylonliner, samt grønne eller grå fletliner. Hør din ekspert på billigtfiskegrej.dk, om hvad de vil foreslå.

Og nyd nu fisketurene. Der venter mange gode oplevelser forude.