Flotte lamper til badeværelset

Selvom man ikke lige tænker over det, er badeværelset faktisk ét af de vigtigste rum i hjemmet. Og ligeså er belysningen. Derfor spiller valget af badeværelseslamper en stor rolle, når det kommer til at indrette dit badeværelse. Med forskellige typer af lamper kan du kreere lige netop den belysning, som du ønsker.

Spejllampe

Lyset ved spejlet er det vigtigste, og det der bliver brugt hyppigst. Særligt i de mørke vintermåneder. Her skal du skal du vælge en lampe, der giver nok lys, men samtidig ikke blænder eller giver utåleligt genskær fra spejlet. Desuden skal du være opmærksom på, at placere lyset mellem dig selv og spejlet. På den måde opnår du det bedste resultat, så du undgår skygger eller genskin. Du undgår bedst disse ved at vælge en lampe med matteret glas eller afskærmning. Så bliver lyset nemlig brudt, og du opnår en mere jævn belysning.

Den nemme løsning er at vælge et spejl med indbygget lys. Derudover kan du et indbygningsspot i loftet, eller vælge at placere lamper på hver side eller ovenover spejlet.

Badeværelsesbelysning

Lyset på badeværelset kan varierer meget alt efter, hvordan det er indrettet, og hvor meget naturligt lys der falder ind.

Valget af belysning til resten af rummet spiller en knap så vigtig rolle. Her handler det mere om, at du skal kunne se, og at de lyser rummet tilstrækkeligt op. Derfor er valget af den slags lamper lidt lettere, da der kommer an på smag og behag. Ligeledes kommer det også an på, hvad der egner sig bedst i forhold til indretningen. Men hvis du eksempelvis gerne vil have lys i din bruseniche, er det bedst at vælge en lamper, der sidder i eller på loftet. Det skyldes, at der bliver meget vådt og fugtigt.