Forkæl dig selv med lækkert modetøj og tilbehør

Enhver kvinde fortjener en god basisgarderobe, der indeholder outfits til arbejde, hverdag og fest. Kvalitets modetøj, uanset anledning, er et must-have i dit klædeskab. Modetøj er med tit at piftet dit outfit op, og det kan gøre hverdagen en lille smule mere glamourøs.

Hos NEWBE kan du købe lækkert modetøj og tilbehør i deres 300 kvm. store og fashionable butik. Du vil fornemme en eksklusiv, dog afslappet, stemning, når du slentre igennem den hyggelige butik omgivet af lækkert modetøj og tilbehør kombineret med smukke og unikke stykker brugskunst.

Når du forlader butikken med dit seneste køb af modetøj, skulle du gerne have haft en behagelig handleoplevelse, hvor du er blevet inspireret af butikkens mange særegne finesser.

Kan jeg bytte og returnere mit modetøj?

NEWBE er både en fysisk og online butik. Den online butik er åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage, og du vil derfor kunne foretage et køb, når det passer dig. Dog skal du være fyldt 18 år for at handle modetøj på newbe.dk. Straks efter dit køb vil du modtage en ordrebekræftelse, og dine vare vil blive sendt næst mulige hverdag.

Skulle du dog mod forventning være utilfreds med dit køb, hvad end det er en forkert størrelse eller, at modetøjet bare ikke er dig, så har du altid 14 dages fortrydelses- og returret.

Udforsk sæsonens nyeste modetøj eller genopdag klassikere

NEWBEs fornemmeste opgave er at forkæle dig med klassikere og sæsonens nyeste modetøj. NEWBE er nemlig ikke bare en tøjbutik med modetøj, men en drøm der er blevet til virkelighed. En drøm der bygger på at give deres kunder en oplevelse fra besøget start til slut.

Mærkerne på modetøjet er nøje udvalgt, og du vil kunne finde Day Birger, CS15, Co’couture, Rue de Femme, Sofie Schnoor, Yaz, Karen Simonsen, Billi bi, Savalli, Nasengold, Muti og Markberg på tøjstativerne. I butikkens afdelingerne med brugskunst vil du kunne finde smukke ting fra Muubs, Normann, Frederik Bagger, Broste, House Doctor og Hübsch.

Tøv ikke med at besøge NEWBE online eller den fysiske butik, som du vil finde på Teknikvej 2a, 4200 Slagelse. Butikken har åbent mandag til torsdag kl. 10.00 – 17.30 samt fredag kl. 10.00 – 18.00 og lørdag kl.10.00 – 14.00. Har du nogen spørgsmål, inden du foretager et køb på NEWBE online, er du altid velkommen til at kontakte butikken på telefon 28 18 57 73eller newbe@newbe.dk.