Forkæl din hund eller kat med eksklusive produkter fra Huntercph.dk

Vil du gerne finde et nyt halsbånd, en madskål eller et stykke legetøj i eksklusiv kvalitet til din kat eller hund, så kan det anbefales at vælge det tyske mærke HUNTER. Den familieejede virksomhed HUNTER har siden 1980 fremstillet lækre produkter til katte og hunde, og HUNTER er et førende mærke inden for kæledyrsindustrien. Firmaet har stor fokus på kvalitet, og produkterne er håndlavet af de bedste råmaterialer, ligesom firmaet er passioneret omkring dyrevelfærd. HUNTER’s sortiment omfatter 5.500 produkter, som er funktionelle og innovative og fås til favorable priser i danske netbutikker.

Lækre halsbånd, udviklende legetøj og komfortable senge

Er du på udkig efter et smart halsbånd til din kat, så finder du mange eksklusive HUNTER halsbånd til katte i mange designs og skønne farver, og halsbåndene har klokker og sikkerhedslåse. Til din hund finder du et stort udvalg af hundehalsbånd i læder, neopren eller andre slidstærke materialer, og designet kan være råt, elegant eller sødt. Både hunde og katte har behov for at blive aktiveret på forskellige måder. Til din hund finder du masser af udviklende og interaktivt legetøj, som nok skal holde din hund beskæftiget, og som også styrker fællesskabsbåndet mellem hund og menneske. Din kat vil garanteret finde det appellerende med HUNTER legetøj til katte, som aktiverer og styrker kattens sanser og jagtinstinkt. Du kan desuden få hundesenge og kattesenge i mange størrelser og designs, som er komfortable og nemme at rengøre, ligesom du også finder et stort udvalg af foderskåle til hunde og katte, som både er funktionelle og appetitvækkende.

Få indblik i nye trends og bestil produkter online

Vil du gerne vide mere om HUNTER universet eller lade dig inspirere af nye trends, så kan du med fordel besøge Huntercph.dk. Her kan du læse mere om mærket HUNTER og de mange lækre produkter, som firmaet producerer. Du finder masser af HUNTER produkter i webshoppen til gode priser. HUNTER Copenhagen shoppen er fysisk placeret i specialforretningen Dollardog.dk i Helsinge, men du kan nemt bestille varer online hos Huntercph.dk og få dem leveret i løvet af 1-3 hverdage.