Forkæl dine medarbejdere med komfortabel og sikker erhvervsbeklædning

Det er altid vigtigt at være rigtigt klædt på. I Danmark er der mange brancher, hvor specifik erhvervsbeklædning er nødvendig og måske endda et lovkrav. Hjelme, sikkerhedssko, handsker og tøj. Meget af dette er du som arbejdsgiver forpligtet til at stille til rådighed for dine medarbejdere.

Noget erhvervsbeklædning er meget specifikt og kan ikke anvendes i fritidssituationer – for eksempel lægernes kirtler, og industriens sikkerhedssko. Men selvom det kun er dette mest nødvendige og specifikke arbejdsbeklædning, som kan fritages for skat, kan det godt betale sig at investere i yderligere erhvervsbeklædning til dine medarbejdere.

Dine medarbejdere har – afhængig af arbejdsopgaver – måske også brug for helt almindeligt tøj. Behagelige og åndbare materialer, som beskytter mod vind og vejr kan gøre meget for at forbedre trivslen på en arbejdsplads. Hvis du sørger for at dine medarbejdere har slidstærkt og holdbart arbejdstøj til rådighed, kan du øge deres motivation og deres tillid til dig.

Miljørigtigt og holdbart arbejdstøj til alle brancher

Du kan sagtens kombinere dit ønske om at skaffe det rette arbejdstøj til dit firma med et ønske om at tage de nødvendige miljøhensyn. På tojlageret.dk kan du orientere dig i de mange muligheder for at købe lækkert firmatøj som er produceret på en bæredygtig måde.

Du kan også se det store udvalg af erhvervsbeklædning på hjemmesiden. Firmaet har over 60 års erfaring med produktion af beklædning til alle typer af erhverv, og forhandler stærke og anerkendte mærker som Kansas, Snickers, Hummel, Helly Hansen og Mascot.

Det store udvalg dækker mange brancher, og i særdeleshed håndværk og industri, hotel – restaurationsbranchen, klinikker og laboratorier, servicebranchen og en lang række organisationer og institutioner anvender allerede deres service. Du kan altså være sikker på at du får kvalitet, hvis du investerer her!