Forkælelse for krop og sjæl med Meraki

Det skal være alle forundt at kunne finde tid og plads i økonomien til selvforkælelse, og nu kan du flytte den helt unikke stemning fra landets spa- og wellness-klinikker ind i dit eget badeværelse og lade dig pleje fra top til tå med produkter fra Meraki. Her får du naturlig hudpleje og livsstilsprodukter af en helt særlig kaliber. De er alle helt fri for parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, og de holder dermed dit system i balance samtidig med, at du vil opleve velvære og komme helt ned i gear.  

 

Godt for dig – godt for miljøet

Som før nævnt er produkterne fra Meraki baseret på naturlige ingredienser, og det stopper skam ikke der. Alle emballager fra Meraki er, så vidt muligt, fremstillet i genanvendelige materialer, og de belaster dermed naturen minimalt ved både produktion og bortskaffelse – en klar bonus i en tid, hvor omtanke for miljøet også spiller en vigtig rolle, når vi vil passe bedst muligt på os selv.

 

Mere luksus i hverdagen for hele familien

Meraki laver produkter til både kvinder og mænd og sågar til familiens yngste, der bestemt ikke skal snydes for den helt særlige oplevelse, det er at blive plejet med rene og velduftende produkter. Til kvinderne byder sortimentet fra Meraki blandt andet på shampoo, balsam, ansigtspleje og lækker bodylotion, imens mændene kan nyde godt af diverse produkter til brug ved barbering.

Til baby tilbyder Meraki ekstra luksus til de hyggelige badestunder, og du kan også gøre lidt ekstra ud af hverdagens praktiske gøremål ved at forkæle hele familien med Merakis lækre husholdningsprodukter, herunder for eksempel håndsæbe, opvaskemiddel, karklude og viskestykker i det fineste design. Tænk gerne over, hvordan du kan gøre din hverdag lidt bedre, og vælg produkter til pleje og forkælelse fra Meraki, når du gerne vil gøre noget godt for dig selv.