Giv dine stole nyt liv ved at ombetrække dem

Har du nogle stole, hvor betrækket er ved at være godt slidt? Så har du sikkert overvejet, om du skal smide dem ud og købe nogle nye, eller om du skal få dem ombetrukket. Det kan være, at du tænker, at det vil være så dyrt at få dem ombetrukket, at det bedst kan betale sig for dig, at du bare smider dem ud og køber nogle nye. Men hvis du selv ombetrækker dem, kan der være mange penge at spare – både i forhold til at få ombetrukket stolene og i forhold til at købe nye stole. 

Men hvilke materialer skal jeg bruge at gå i gang med ombetrækning af stole? tænker du måske nu. Du skal selvfølgelig bruge noget nyt møbelstof og ny polstring af sædet. Derudover har du også brug for en række værktøj. Det meste af det er dog så almindeligt, at de fleste har de i deres hjem. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket værktøj du skal bruge, eller hvordan du skal gøre, er det altid en god ide for dig, at du ser nærmere på den guide, der ligger på virksomheden tm-materialer.dk’s hjemmeside. Det er en virksomhed, der har mange års erfaring med at ombetrække møbler. I deres guide viser de, hvordan du nemt kan gøre det som privat. 

Udover guiden kan du også finde et stort udvalg af stof og polstring. Det gør det nemt for dig at finde det helt rigtige slidstærke stof til dine møbler. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og flere forskellige materialer. Alle materialerne er meget slidstærke, så de kan holde til, at du sidder på dem i lang tid fremover. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken form for stof du skal vælge til ombetrækning af dine stole, kan du bestille prøver hjem fra tm-materialer.dk. Det giver dig mulighed for at se farverne i virkeligheden og at mærke på stoffet.