Giv dit hjem kant med flotte lysestager

Hvis du gerne vil give dit hjem noget kant, kan det være en god ide, at du køber nogle lysestager, der kan stå i vindueskarmen eller på hylderne. Det er med til at gøre, at dit hjem kommer til at se lidt anderledes ud. 

Der findes en lang række forskellige lysestager. En af dem, som du bør overveje, hvis du gerne vil have nogle flotte lysestager med kant, er Menu lysestager. Det er nogle lysestager i et flot minimalistisk design. Det kan for eksempel være Optical lysestagen, hvor lysestagen består af en flad cirkel med en rund kugle på. På kuglen er sat en lyseholder fast. Når den sidder på kuglen, kommer den til at se ud som om, at den svæver. 

En anden populær lysestage fra mærket er Circle lysestagen, der er lavet til at hænge på væggen. Det er en flot rund cirkel med en vertikal holder til lyset. Der kan stå et fyrfadslys i. Det er en stor lysestage, men også meget minimalistisk. 

POV lysestagerne er også en virkelig populær lysestage fra mærket. Det er en lysestage til at sætte på bordet. Den kan stå på en hylde, men kan også stå på bordet, hvis du gerne vil skabe en hyggelig stemning med lys på bordet.