Gode priser, høj kvalitet

Når du skal sætte en teaterforestilling op, så er det vigtigt at have det rette udstyr i denallerbedste kvalitet. Vi har et stort udvalg af Molton i den højeste kvalitet, som fås i mange forskelligefarver. Med så stort et udvalg, er vi sikre på at du kan finde præcis den Molton som du har brug for til ditteaterprojekt. Vores Molton er lavet i enten bomuld eller satin, Vælger du Molton i satin får du etslidstærkt og holdbart produkt, som ikke fnulrer.

Dit projekt fortjener den rigtige Molton

Teaterforestillinger kræver mange forskellige slags ressourcer og udstyr, og her er Molton enuundværlig del af en teaterproduktion – både når det gælder amatør- og professionelt teater. Det ervigtigt at kunne holde lyde og lys væk fra scene, og Molten er derfor en helt essentiel del afplanlægningen når man laver teater. Med vores mangeårige erfaring ved vi at Molton er en vigtig del afdit teaterprojekt, og derfor har vi valgt at tilbyde et meget stort udvalg af forskellig slags Molton.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af Molton

Molton kommer i mange forskellige udgaver, og det er bare et spørgsmål om at finde det, som passerperfekt til ens projekt. Vores brede sortiment af Molton sikrer at du har en masse at vælge imellem, nårdu skal finde Molton til dit projekt. Vi forhandler forskellige slags Molton såsom for eksempel Scene-Molton, Deko-Molton og Wollserge-Molton. Vores Molton kan fås tungere eller lettere, alt efter hvadman har brug for. For eksempel har vi både Molton der vejer 130g/m2 og 620g/m2.

Kontakt os for yderligere information

Vi hjælper dig gerne med alle spørgsmål og henvendelser du måtte have angående vores Molton.Kontakt os i dag, og lad vores medarbejdere hjælpe dig med at finde det du har brug for.