Gør din arbejdsplads grønnere og sundere med en firmafrugtordning

Det kan være svært at huske de mange forskellige kostråd. Men ét af dem kender de fleste: Seks stykker frugt og grønt om dagen. Alligevel er det de færreste der når at opfylde det til hverdag. Det kan du hjælpe medarbejdere og kolleger med, når du bestiller en nem og sund firmafrugtordning.

Det er ikke mange, der har plads til en hel frugtkurv i tasken. Mange af os har gjort forsøget og er blevet belønnet med maste bananer og bløde, melede æbler. Det er simpelthen et praktisk problem at transportere frugt uden at det kommer til skade.

Derfor er en frugtordning med levering en genial løsning. Med den kan du bestille en ordentlig kurvfuld frugt, så alle slipper for at slæbe. Leveringen er lige til døren, og den professionelle håndtering og opbevaring garanterer, at frugten altid er frisk og lækker.

Fleksibel ordning med al den frugt, du kan spise

Ordningen er særdeles fleksibel. Faktisk er det op til dig, præcis hvor meget frugt du får leveret. Du kan vælge at bestille en blandet kasse eller vælge lige præcis hvilke stykker frugt, kassen skal bestå af. Du bestemmer også om der skal leveres hver dag eller færre dage om ugen.

Du kan være sikker på at dine medarbejdere bliver vilde med ordningen. Efterhånden kan du notere dig deres favoritter, og mindske madspild ved kun at bestille de typer frugt, der rent faktisk bliver spist. Så sikrer du også at der ikke bliver slåskamp om ananassen!

Firmafrugt er en ordning der glæder både miljøet og dine medarbejdere. Det skaber trivsel og tryghed på arbejdspladsen, når arbejdsgiveren på denne måde viser omsorg for sine medarbejdere. Så hvad venter du på? Find den rette firmafrugtordning til din virksomhed allerede fra denne uge!