Halskæder

Det er detaljerne, der gør den store forskel. Det gælder både i boligindretningen og i garderoben – og smykker kan være med til at løfte dit outfit til et helt nyt niveau. Vi kan alle trænge til forandring af og til, og hvis du tilsætter en flot halskæde til dit outfit, kan det gøre en verden til forskel. 

Hos ByAagard.com finder du et stort udvalg af forskellige halskæder i høj kvalitet. Der er guld, sølv, forgyldt sølv, rosaforgyldt sølv og sort sølv at vælge imellem. Yderligere kan du vælge, om du er til lange halskæder, korte halskæder, detaljerede eller mere enkle halskæder. 

Hvis du er på udkig efter en gave til en, du holder af, kan du for eksempel kigge nærmere på den fine “I LOVE U” halskæde i rosaforgyldt sølv. Vedhænget er formet som en spids femkant, der har teksten “I <3 U” indgraveret. Denne halskæde kan være den perfekte personlige gave og kærlighedserklæring til din hustru, veninde, søster eller mor. Indgraveringen vil altid minde vedkommende om, at hun er elsket af netop dig, og det er helt sikkert en gave, der vil bringe glæde. Halskædens enkelhed gør, at den vil passe til de fleste kvinders stil. Den har en elegant finish, som gør, at den vil være fin til et helt sort, klassisk outfit, men den kan også sagtens bruges til hverdag. Halskæden har desuden en rigtig fin pris på 150,00 kroner. 

En anden yderst personlig gave, for eksempel til konfirmanden, studenten eller fødselaren, er en navnehalskæde. Halskæden er i forgyldt sølv, og navnet er i elegant håndskrift. Hvis det navn, du skal bruge, ikke er på lager, kan du henvende dig for at få designet én kun til dig. Vores navne er en stor del af vores identitet, og med denne halskæde kan du, eller gavemodtageren, bære rundt på et meget personligt smykke. Prisen er 595,00 kroner for denne unikke halskæde med eget navn.

Hvis du går efter en mere elegant og retroagtig 60’er stil, kan du se nærmere på connections kæden med lyseblå agat. De lyseblå sten skaber et helt særligt look, der skiller sig ud, og med Connections smykkeserien har du mulighed for at kombinere låse og kæder, som du har lyst til. Denne helt specielle halskæde koster 595,00 kroner og har en kæde på 45 cm. 

Hvis du, eller den du vil give gaven til, er mere til den rustikke stil, er det værd at kigge på sølvhalskæden med rustikt kors. Halskæden har en smuk symbolik i form af korset, og halskæden vil dermed passe til én, der tror på mere mellem himmel og jord, og gerne vil bære korset med sig.