Har du brug for nye landbrugsmaskiner? Se det store udvalg her

Landbrugsmaskiner er noget nær uundværlige for ja, landbruget. For bare hundrede år siden brugte man stadig heste til at trække de tunge maskiner, men siden er landbruget blevet kraftigt effektiviseret. De store og stærke maskiner kan trække mere end hundrede heste til sammen, og de færreste har lyst til at undvære dem.

Leder du efter en ny mejetærsker, traktor, eller andet tungt landbrugsudstyr? Det store udvalg kan være overvældende og uoverskueligt, men der er heldigvis hjælp at hente. Prastbro.dk er en landsdækkende forhandler af landbrugsmaskiner, som sætter en ære i at sørge for at kunden får valgt en tilfredsstillende maskine.

Arbejdsopgaven og din virksomheds størrelse er afgørende faktorer for, hvilken maskine der er den rette for dig. Har du et mindre fritidslandbrug, har du ikke brug for en enorm maskine, og det ville nok være en ulogisk investering. Der findes en lang række mindre, men robuste, traktorer, som vil passe til dig.

Har du et større landbrug, og er det afgørende at få høsten i hus i ordentlig tid, så har du sandsynligvis brug for større maskiner. Fordi vejret ikke er fleksibelt, og den danske sommer kan byde på store mængder uforudset regn, er det vigtigt at dine maskiner er fleksible og pålidelige.

Få vejledning til at vælge den rette maskine

De fleste landbrugsmaskiner er store investeringer, som gerne skal tjene sig selv hjem ved trofast tjeneste i mange år. Derfor er det ikke lige gyldigt, hvilken maskine du vælger.

Prastbro.dk forhandler mange pålidelige mærker, heriblandt Laverda, Landini, Valpadana, Ortolan med flere. At vælge et gammelt og kendt mærke er at investere i andre landmænds erfaringer.

I Prastbro.dk får du en hjælpsom forhandler, der altid står klar til at vejlede og svare på spørgsmål. Tag et kig på deres store udvalg og bliv inspireret til dit næste maskinindkøb.