Har du hørt om Maileg?

Det burde du ellers have, ellers kan du i hvert fald komme til at lære Maileg og dets brand bedre at kende i dette indlæg, hvor vi lige vil komme med en gennemgang af oprindelsen, tanken bag firmaet, designet og looket, og hvad du hovedsageligt kan erhverve af varer via dette firma.

Når vi taler om Maileg, taler vi om et firmanavn, der i skrivende stund har 19 år på bagen, da firmaet helt præcist blev stiftet tilbage i år 1999.

Tanken bag brandet var at skabe interiør-artefakter til hjemmene for de voksne, men hvor der også var lagt fokus på at skabe noget unikt legetøj til børnene, hvor der blev lagt stort fokus på at specialdesigne de forskellige kollektioner – både til de store og små – så man fik en autentisk fornemmelse, som da man for flere årtier siden selv lavede og leverede gaver til dem, man holdt af.

Sådan er formularen stadig den dag i dag, hvor blandt andet Maileg nisser høster stor anerkendelse og er en stor sællert hvert år, når juletiden nærmer sig. De nisser bruges både som pynt, dekoration og som legetøj til børnene, så de kan have et godt håndværk i hænderne, der er skabt med kærlighed og omtanke for god leg, hvor der ikke er tale om et upersonligt samlebåndsobjekt.

Skaberen bag brandet hedder Dorthe Mailil, og hun gør en dyd ud af ikke at låse sig fast i sine kollektioner og hvile på det, hun har skabt, for hvert år sørger hun for at kreere nye kollektioner af specielt de kendte nisser, så du hvert år kan føje de seneste kreationer til din samling, når den søde juletid nærmer sig.

Generelt er det værd at tjekke udvalget fra Maileg ud, da der bestemt vil være noget, der tiltaler både voksne og børn til mange forskellige formål.