Hejs flaget på en flagstang i høj kvalitet

Få ting er så typisk dansk, som Dannebrog vajende smukt fra flagstænger under en blå himmel i det danske sommerlandskab. Hvis du også ønsker at kunne markere mærkedage med festlig flagning, og til hverdag at kunne dekorere haven med en smuk vimpel eller stander i de rød-hvide farver, har du i sagens natur brug for en flagstang. Og det er faktisk ikke så svært, som man skulle tro, at montere sådan én. Det behøver heller ikke vælte budgettet – hos Dahls Flagfabrik kan du erhverve dig en flagstang i høj kvalitet, som monteres med enten vippebeslag eller støtte af enten beton eller granit. Du kan selvfølgelig også vælge at købe flagstangen uden støtte, hvis du i forvejen er i besiddelse af en sådan.

Hvilken flagstang skal jeg vælge?

I bund og grund er det op til dig selv, hvilken type flagstang, du vil vælge. Hos Dahls Flagfabrik kan du finde flagstænger i glasfiber, et utroligt holdbart og slidstærkt letvægtsmateriale, i flere forskellige størrelser. Som hovedregel gælder det, at flagstangen skal rage to meter op over husets højeste punkt – det vil sige, hvis dit hus er syv meter højt, bør du vælge en flagstang, som er ni meter lang. Tilsvarende skal de flag, vimpler og standere, du vælger til din flagstang, passe til flagstangens dimensioner.

Tilbehør til flagstang

Dahls Flagfabrik tilbyder flagstænger i alle størrelser, samt alt nødvendigt tilbehør dertil. Når du køber en flagstang på dahls-flag.dk, kan du vælge, om du ønsker at tilkøbe for eksempel flagknopper i plast – disse fås i farverne rød, hvid, guld eller sølv – samt vimpler, standere og Dannebrogsflag, som passer til flagstangens højde.

Du får selvfølgelig leveringen med i prisen til alle brofaste adresser i Danmark. Du kan også tilkøbe ekstra service i form af montering af flagstangen ved professionel montør.

Se udvalget af flagstænger på dahls-flag.dk