Hold ferie i campinghytter på Samsø

Det er blevet moderne at holde ferie i Danmark igen. Det virker måske lidt underligt i betragtning af, hvor

let og billigt det er blevet at besøge fjerne egne af kloden, men faktisk giver det rigtig god mening.

Klimakrisen er nemlig over Danmark, og det har fået mange danskere til at få øjnene op for det lokale

alternativ til det globale.

Samtidig er det gået op for de nyere generationer, at de kender fjerne storbyer som New York, Paris, Shanghai og Berlin bedre end de kender deres eget land. Selvom denne trend måske i første omgang skyldes et øget fokus på klima og miljø, er der faktisk rigtig mange, som bliver begejstrede, når de opdager, hvor dejligt der kan være rundt om i Danmark.

Danmark har nemlig rigtig meget at byde på, når det kommer til ferieplaner. Særligt i de lyse sommeraftner er her skønt. Men efteråret, vinteren og foråret har også smukke sider. En af de skønne ting ved den danske natur er nemlig de forandringer, der følger med årstiderne. Det kan man ikke opleve i hverken Italien, Tyrkiet eller Thailand.

Oplev naturen på en dansk ø

Den bedste måde at opleve den danske natur på, er at besøge en af de mange små og store øer i Danmark. Her er der ofte både strand og skov. Samtidig kan du opleve de små autentiske lokalsamfund, der er så enestående for livet på en ø. Det er også på øerne at maden er bedst i Danmark. Masser af dejlig fisk og andre lokale produkter.

Mange holder af Bornholm. Der er også dejligt. Personligt er min favorit ø dog Samsø. Der er simpelthen fantastisk. Hvis du overvejer ferier i Danmark, vil jeg derfor anbefale at se efter campinghytter på Samsø.