HVAD KAN DU AF DET MEST ALMINDELIGE MARINEUDSTYR I DE FLESTE MARINESHOPS

Rundt om i Danmark kan du finde marinehops af forskellige størrelser og karakter. Mange af dem ligger tæt på havnen og andre marineshops kan man finde lidt udenfor midtbyen. Man kan altid spørge den lokale havnefoged om der er en marineshop i nærheden.

De fleste marineshops har det mest almindelige marineudstyr på lager. Det vil sige det er det udstyr som de fleste sejlere kan have brug for uanset om båden er lille eller stor eller om det er en sejlbåd eller en motorbåd.

Blandt det marineudstyr du kan finde i standardsortimentet hos en marineshop, er oftest altid diverse bådplejeprodukter herunder bådmaling, bundmaling, bådlak, dæksfugemasse, voks og poleremidler samt diverse reparationsprodukter som bådspartel, epoxyspartel, marineepoxy mm.

HF Industri & Marine leverer bådudstyr og bådplejeprodukter til de fleste marineshops i Danmark. Blandt de produkter finder man West System Marine epoxy, Epifanes bådmaling og lak, Scrubbis skrogbørste og meget andet.

Udover bådplejeprodukter kan man i en marineshop finde alt muligt andet bådudstyr som tovværk, motorolie, sejlersko, sejlertøj mm.

Når du skal bruge professionel vejledning i hvilket marineudstyr og hvilke bådplejeprodukter du skal bruge samt hvordan du skal vedligeholde og reparere din båd, er det en god ide at henvende direkte til din nærmeste marineshop. Personalet er oftest eksperter i marineudstyr og tit sejler de også selv så de kan relatere til dine projekter og udfordringer.

Du kan som med alt andet også finde alt i bådudstyr og bådpleje på internettet.

De fleste danske marineshops har deres egen webshop eller er del af et samarbejde hos de største grossister af marineudstyr, hvor opsætningen af webshoppen er ensartet og et stort lager med et bedt sortiment af diverse marineudstyr er tilgængeligt. Din lokale marineshop kan derfor være leveringsdygtig i lige netop det marineudstyr du har brug for til din båd.