Hvor finder man den bedste skummadras?

Det gør du på Skumhuset.dk, hvor vi har samlet et komfortabelt og søvnindbydende udvalg af skummadrasser. Vi har skum til ethvert formål – både til hynder og madrasser, uanset om det er en gæstemadras, børnemadras, koldskumsmadras, komfortmadras eller luksusmadras, du er på udkig efter.

Vores skum fås i et væld af bredder, højder, dybder, længder, materialer og kvaliteter og i flere forskellige prisklasser, som passer til større såvel som mindre pengepunge. Desuden har vi ofte nedsat et udvalg af vores varer, så husk at holde øje med hjemmesiden, så du kan anskaffe dig en skummadras til spotpris.

Madrasser i koldskum og Waterlilyskum på Skumhuset.dk

Størstedelen af vores skummadrasser er produceret af koldskum eller Waterlilyskum. Begge materialer kombinerer komfort og bæreevne på optimal vis. Vi anbefaler madrasser i hårdhedsgraden 36 kilo til voksne, og til børn er en hårdhedsgrad på 32 kilo ideel, da den er lidt blødere, og dermed vil sørge for, at barnet med dets lavere vægt fortsat finder madrassen blød og rar. Fælles for koldskum og Waterlilyskum er, at begge materialer er Oeko-Tex Standard 100-certificeret, og det samme gælder vores øvrige produkter. Denne certificering er din garanti for et ikke-skadeligt produkt, der har så lavt et kemikalieindhold som muligt. Oeko-Tex Standard 100-certificeringen er den strengeste og på verdensplan førende certificering inden for tekstiler, og den gives kun til tekstilprodukter, der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer og har bestået testen.

Skumhuset leverer skummadrasser i specialmål

Hvis vores skummadrasser i standardmål ikke passer til dit madrasprojekt, så fortvivl ikke. Vi fremstiller gerne madrasser og hynder i specialmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på telefon +45 86 13 14 77 eller mail mail@skumhuset.dk.