Iwao massagestole – kvalitet til rimelige priser

Når størstedelen af Danmarks arbejdende befolkning på mere eller mindre permanent basis lider af smerter i ryg, nakke og skuldre, diverse rygrelaterede lidelser (diskusprolaps, indeklemt Iskias nerve, hekseskud, lumbago osv.), hold i nakken, spændingshovedpine og lignende, kan det med stor sandsynlighed skyldes vores stillesiddende livsstil. Og de af os, der tilbringer otte til ti timer på en kontorstol foran arbejdsstationen på jobbet, er særligt udsatte for at udvikle en af de utallige varianter af ”ondt i ryggen”, som det populært kaldes.

Afhjælp rygsmerter med massage

De fleste rygsmerter, som opstår som følge af stillesiddende arbejde, skyldes spændinger i muskler, som belastes forkert og uhensigtsmæssigt i løbet af dagen – for eksempel når du synker sammen i ryggen og trækker skuldrene op om ørerne. Herved dannes muskelspændinger, som kan føre til myoser, hvilket kan være temmelig smertefuldt. En god massage kan sætte gang i blodomløbet og afspænde musklerne, hvilket kan afhjælpe denne tilstand markant. Samtidig giver massage en følelse af velvære og afslapning, som kan hjælpe til at bevare fokus og dermed forbedre din evne til opgaveløsning.

Massagestol – et billigt alternativ til firmamassøren

Hvis du vil give dine medarbejdere muligheden for at få en lækker massage i løbet af arbejdsdagen, på det tidspunkt, der passer dem, kan du overveje at investere i en avanceret massagestol. Fordelene ved en massagestol frem for en firmamassør er, at den for det første er billigere på længere sigt, for det andet ikke kræver, at medarbejderne sætter bestemte tidspunkter af i deres kalender lang tid i forvejen, og for det tredje ikke kun er til rådighed hver fjortende dag. Denne fleksibilitet gør det muligt for medarbejderne at benytte massagestolen, i det øjeblik smerterne eller spændingerne opstår.

Hos IWAO Massagestole finder du et stort udvalg af massagestole i høj kvalitet til yderst overkommelige priser. Se alle de smarte modeller på iwao-massagestol.dk