Hos jklteknik.dk bliver det tekniske en leg

Jklteknik.dk er en hjemmeside, der tilbyder alskens tekniske løsninger – det fremgår tydeligt af navnet. Det, der gør netop dette firma særligt, er at det er mere end bare en webshop – det er en virksomhed, der specialiserer i kloakteknik og -service, og i at yde de bedste løsninger til dig.

Virksomheden har fokus på kloakservice. I et sådant fag er det vigtigt, at redskaberne og værktøjerne er i orden. Kvaliteten skal være robust, fordi det ofte er tunge opgaver der skal løses i snævre og fugtige miljøer. Derfor skal man sørge for at kigge efter kvalitet og erfaring, når man skal indkøbe sine redskaber – og netop dette kan man finde hos denne virksomhed.

Der forefindes et bredt udvalg af kloakudstyr på hjemmesiden, blandt andet:

  • Kloakspulere
  • Slamsugere
  • Inspektionsudstyr
  • TV-biler
  • Kloakkameraer
  • Brøndscanner
  • Traktor- og skubbeanlæg

Desuden er der mulighed for at få tilpasset udstyret, eksempelvis TV-bilerne, til din virksomheds behov.

Udstyr til kloakinspektion og kloakrensning

På hjemmesiden kan du finde en lang række udstyr, både til inspicering af kloakker og til rensning og udbedring af skader. Først og fremmest kan du finde kloakspulere og slamsugere i forskellig størrelse. Størrelsen af din virksomhed og karakteren af dine ordrer har stor betydning for hvilken model du har brug for.

Har du en mindre virksomhed med få medarbejdere og mindre ordrer, kan det være en fordel at investere i de mindre køretøjer. Men hvis din lille virksomhed tager sig af store kloaksystemer eller mange ordrer, har du brug for et mellemstort køretøj. Er din virksomhed igen en større virksomhed, bør du investere i robuste køretøjer, der kan holde til daglig belastning og hyppig brug.

Ligeledes afhænger dit valg af inspektionsudstyr af hvilke opgaver du udfører flest af. Det er vigtigt, at dit udstyr kan manøvreres rundt i netop den type kloakledninger, du inspicerer. Hvis du arbejder med både store og små ledninger, kan det være en fordel at have udstyr i forskellig størrelse. Har du få opgaver kan du måske nøjes med mellemstort udstyr, som kan komme til de fleste steder, dog ikke i de helt små ledninger.

Denne vurdering kan din leverandør af udstyr ofte hjælpe dig med. Du kender dine typiske arbejdsopgaver, og han kender sit udstyr. I fællesskab kan I finde det rette udstyr til netop din virksomhed.