Klæd dig og dine godt på med tøj fra Husetnord.dk

Klæder skaber folk, siger et gammelt ordsprog. Og de fleste tænker rigtig nok ofte grundigt over, hvordan de tager sig ud og præsenterer sig selv. Vi ønsker altid at vise den bedste version af os selv, og det handler i høj grad om at være klædt behageligt og godt på. Hos Husetnord.dk forhandles tøj til modebevidste kvinder.

Der forhandles tøj fra en lang række brands, blandt andre:

  • Ilse Jacobsen
  • Modström
  • Rue de Femme
  • Ticket Woman
  • Marc Lauge
  • LEE
  • Fransa

Det store udvalg af især danske og nordiske, men også internationale brands betyder, at du kan finde tøj i mange forskellige stilarter. Du kan både shoppe efter brands eller kategorier, som er overskueligt opdelt i hovedkategorierne overdele, underdele, overtøj, sko og accessories, og herunder opdelt efter beklædningsgenstand.

Dyrk din indre karrierekvinde med stærke blazers, rene linjer og et sæt statement-støvler til hverdagen på kontoret. Eller find den hjemlige stil frem med komfortable buksedragter, nattøj og strikttrøjer til fridagen og mig-tid. Mellem disse to ekstremer finder du en lang række casual hverdags-tøj, så du bliver klædt på til enhver tænkelig begivenhed.

Underkategorierne indenfor fodtøj afspejler hjemmesidens alsidighed: Her finder du ballerinaer, begyndersko, futter og hjemmesko, gummistøvler, sandaler, sneakers og støvlers. Skal du på løbetur, til festival, til bryllup, eller på netflix-date derhjemme? Husetnord.dk har fodtøjet til dig.

Kig eventuelt forbi webshoppens udsalg, som gemmer på gode tilbud og flotte must-haves.

Køb solide brands til hele familien

Indenfor de seneste år er flyverdragten begyndt at titte frem igen. Og nej, her taler vi ikke kun om flyvedragter til børn. Tænk Mariah Carey i den legendariske ”All I Want For Christmas Is You”-musikvideo, når du kigger på de smarte flyverdragter til kvinder hos Husetnord.dk.

Udover flyverdragten finder du også meget praktisk overtøj såsom fleece, regntøj og termotøj. Alle sammen essentielle i en dansk garderobe.

Husetnord.dk har desuden et stort udvalg af tøj til børn, ligeledes kendetegnet ved kvalitetsbrands såsom Bisgaard, byLindgren, Meraki Mini og mange flere. Du kan altså samle indkøbene til flere af familiens medlemmer på én hjemmeside, og få købet leveret samlet til døren indenfor få dage.

Husetnord.dk har base i Randers, og har her også en fysisk butik, som er et besøg værd. Her kan du prøve de mange luksuriøse varer på, inden du tager en endelig beslutning.