Klæd dine medarbejdere på i firmaets farver

Når dine medarbejdere skal folde sig ud på jeres daglige arbejdsplads, er det vigtigt, at de er klædt på til opgaven. Medarbejdernes udtryk udadtil opfanges af de kunder, som de møder, og derfor er der en relevans i, at man klæder sig ens og konsekvent.

På den måde bliver ens firma genkendeligt og man kan associere et godt stykke arbejde og tilhørsforhold med dette udtryk. Derfor kan I med fordel vælge at investere i profilbeklædning til alle arbejdere og kollegaer.  

Profilbeklædning er skræddersyet beklædning til arbejdslivet. Det er funktionsdygtigt og komfortabelt, og udvalget er enormt bredt. Udvalget opdateres med sæsonerne, så der altid er det rigtige stykke beklædning til den rigtige årstid og lejlighed.

Et af de fremragende træk ved profilbeklædning, er muligheden for at få printet sit logo på beklædningsdelene. Heraf investerer du altså også i en markedsføringsstrategi, som tager sig af sig selv, når det bliver båret af jer.

En markedsføring der sælger sig selv

Profilbeklædningen strækker fra den klassiske hvide T-shirt til skjorter og habitter, arbejdstøj og active-wear.

Det betyder, at reklamen for jeres firma kan optræde i mange sociale situationer såvel som på arbejdspladsen. I vil blive genkendt i klædeligt tøj med jeres logo på, og nye såvel som gamle kunder vil genkende jeres professionelle tilgang.

Hermed bliver det også nemmere for jeres kunder at anbefale jer til en ven eller nabo. I kan også udnytte muligheden for at printe et budskab på jeres tøj, som giver genlyd i kundernes øre. I vil blive nemme at huske og jeres vante gode arbejde vil blive knyttet hertil.

I kan også medbringe profilbeklædningsdele til messer og lignende, hvor I kan dele dem ud og brede idéen om jeres firma.

Tag også gerne en genstand med logo med til nye møder eller til fejringen af et længerevarende samarbejde. Så kan dine kunder også repræsentere dig og vise deres støtte og loyalitet til jeres firma.

Hvis dette lyder som en mulighed for jeres firma, så grib muligheden allerede i dag. I kan undersøge hvilke beklædningsdele der er størst behov for i jeres firma og arbejde derudfra. Der er selvfølgelig også mulighed for at komme tilbage, når det er tid til mere eller nyere profilbeklædning.

Start jeres nye firma-rejse i dag.