Klæder skaber folk

Et velsiddende outfit kan gøre meget for ens fremtræden, ens selvtillid og humør – og det især hvis dette outfit også ser knaldgodt ud. Har du brug for sådan et boost, eller mangler du et sted, hvor du kan finde alt til udvidelsen af din garderobe – eller måske skal du have fundet et par nye festklæder til forårets mange konfirmationer, bryllupper og påskefrokoster? Uanset om det er til festen eller til ferien, du mangler tøj, kan du finde det hos Kysthuset.com. De forhandler kun smukke og kvalitetsbevidste mærker, så uanset hvad, du falder for, så vil du få et dejligt stykke tøj.

Hvad kan jeg købe hos Kysthuset?

De har et stort udvalg af både tøj, sko og accessoires. Under tøjkategorien vil du kunne finde basistøj som overdele og underdele såvel som kjoler og jumpsuits samt jakker og frakker. Derudover er der kategorier som skindtøj, festtøj og badetøj, så det er nemt for dig at finde nøjagtigt det, du leder efter. Herunder finder du mærker som Bruuns Bazar, Cocouture, Neo Noir, Munthe, Object og mange mange flere.

Også under kategorien Sko finder du nogle lækre mærker, nemlig Billi Bi og RE:DESIGNED for bare at nævne nogle enkelte. Også her kan du finde noget, der passer til alle dine forskellige arrangementer, der er nemlig både sko og støvler med og uden hæl samt sneakers og sandaler.

Derudover er der også en masse fine accessoires fra mærker som Pernille Corydon, Rains, Ibu Jewels og mange flere.

Inspiration til gode priser og under gode betingelser

Er du i vildrede i forhold til årets konfirmationsgaver, så tvivl ej mere for inde på hjemmesiden har de samlet et udvalg af smukke accessoires, som smykker, sko og tasker, som vil fint vil kunne gives som gave til en stilbevidst konfirmandinde. Du kan også blive inspireret af spændende kombinationer og flotte outfits i deres såkaldte instagramshop, hvor du kan se, hvordan andre kunder har sammensat et outfit.

Der er desuden ganske hurtig levering på dine bestilte varer – Kun 1-2 dages levering og fri fragt, når du bestiller for mere end 499 kr.

Tilmeld dig deres kundeklub og få masser af inspiration, tips og ideer samt 10%, når du handler. Du kan også holde dig opdateret med, hvilke flotte nyheder, der kommer til butikken eller hvilke brands der er midseason sale på. Du kan se deres udvalg af tøj, sko og accessoires både online og i deres butik beliggende i Odder.