Klar til at lægge fra borde sejlertøj til kvinder

Det kan for nogle måske lyde lidt sexistisk, at man sådan stadigvæk deler kønnene sådan op på ude til søs, hvor der netop er traditioner for held og uheld med kvinder ombord på et skib.

Men tænk også på blandt andet fordelene, kvinder har derude: Man siger jo ‘kvinder og børn først!’ hvis der hænder nogle uheld på skibet eller båden, hvorfor den skal evakueres hurtigst muligt.

Desuden skal man som bekendt helst opkalde et skib efter en kvinde eller i det mindste give båden et kvindeligt navn.

Og hvis du ikke vidste det, så var de gamle pirater faktisk nogle af de første til at indføre ligestilling på deres skuder.

Derfor er det helt op til i dag lige så bidende nødvendigt, at kvinderne er iført den bedste mundering til at udføre deres arbejde i deres ståsted i hierarkiet på skibet, som ligeværdig med alle de andre eller ganske enkelt som passager på et skib.

Man kan ikke have det samme tøj på til havs, som man kan som landkrabbe. Der er mere bølgegang, udsættelser for vejrets elementer og generel omskiftelighed i selvsamme, der gør, at man skal have kluns på, der er bygget til sådan nogle risikofyldte ture.

Men hos Havhøkeren kan du finde meget relevant og passende sejlertøj til kvinder, hvor du finder alt fra waders, trøjer, handsker, kasketter og meget mere, der er bygget til at udholde mange forhold til søs, og langt de fleste af munderingsstykkerne har meget rammene det lille prædikat ‘sejler-‘ foran sig, så man ved, man har med det rette tøj at gøre. 

Der er endvidere støvler og jakker at finde hos havhøkeren, og alle tøjgenstandene er i god kvalitet og kan stå imod rigtig meget omskifteligt vejr og arbejde til søs – også selvom man kun er med som passager på et skib.

Så klæd dig beredt fra top til tå, når du skal på bølgen blå.