Klip dig selv, mand!

Trænger du til at få klippe håret, eller skægget for den sags skyld er en hårklipper fra Thordal.dk det helt rigtige til dig. Med modeller som PRO 97-4 eller Oster PRO3000i, kan du give dig selv en professionel klipning derhjemme uden at skulle betale en formue. En hårklipper fra Thordal.dk er den største og bedste frisør klippemaskine på markedet.

Når du har anskaffet dig en hårklipper, skal du lige lære hvordan du klipper dit eget hår. Her er nogle tips.

Her er hvad du skal bruge:

Hårklipper
Hvis du endnu ikke har købt dine hårklipper eller tænker på at investere i en ny, anbefaler vi en hårklipper fra Oster som fås på Thordal.dk. Der er et stort udvalg at vælge imellem afhængigt af hvor god du er til at klippe dig selv og dit budget. Uanset hvilken hårklipper du vælger, skal du sørge for at få de rigtige skær og smøreolie med. Derudover skal du bruge en god saks. En kvalitetssaks er et “must” og er en investering, du ikke bør spare på, den vil gøre hele processen nemmere og give dig et mere professionelt look. En kam, du skal bruge en kam til at vejlede dig i forhold til hårlængde. Måske skal du endda bruge en kappe, den hjælper dig til at holde hår væk fra møbler og håndklæder, de holder i årevis, så du kan nøjes med en enkelt.

Fire trin til klipning af hår med hårklipper

Trin 1
Sørg for, at håret er rent og vasket, før du starter. Rent hår gør det nemmere og glattere, og det er nemmere at spotte de områder, du har glemt. Vælg det rigtige skør alt efter hvilken længde hår du ønsker. Husk at du altid kan klippe kortere, men du kan ikke sætte det hår tilbage som du har klippet af.

Trin 2
Ideelt set skal den person der skal klippes sidde i en behagelig stol med et håndklæde eller en kappe rundt om halsen for at holde hår ude af tøjet. Prøv at sætte du så komfortabelt som muligt, og giv dig selv mulighed for at hvile armene i ny og næ.

Trin 3
Sørg for at du har det korrekte skær til den ønskede længde. Det ideelle udgangspunkt for at klippe hår med en hårklipper er fra siden af ​​hovedet og herefter arbejde sig op mod toppen af ​​hovedet. Du bør altid arbejde imod hårets retning for en mere effektiv og jævn klipning. Tilt hovedet lidt fremad. Tænd din hårklipper og læg et fast tryk og bevæge den mod toppen. Du bør have et fast greb om din hårklipper. Gentag dette indtil håret er klippet jævnt. Kør en kam igennem håret, for at sikre en jævn finish og kontroller for områder du måske har overset.

Trin 4
Du kan nu fortsætte til siderne af hovedet. Træk ørerne væk for at sikre at du får din hårklipper op omkring og bag ørerne. Gentag om nødvendigt i modsat retning af hårets vækst.

Følg disse trin med din nye hårklipper fra Thordal.dk er det ingen sag at klippe sig selv (og vennerne) og så har du måske endda sparet en plovmand.