Kulfiber plader til stærke priser

Søger du effektive kulfiber plader til dit gør-det-selv-projekt? Så skal du heldigvis ikke lede længe for at finde det eksklusive materiale på det danske marked. Kulfiberplader kan typisk bestilles på mål, så du kan få præcis den størrelse, du har brug for til dit projekt. Det kan være en god idé at være helt sikker på, hvor meget kulfiber, du har brug for, da materialet ikke ligefrem er billigt. Materialets eksklusivitet skyldes først og fremmest, at fremstillingsprocessen er en del mere teknisk end ved andre materialetyper. Her gælder det med andre ord om at hive målebåndet frem, så du får den mængde kulfiber plader, du har brug for. Kulfiberplader kan dog også købes på standartmål, der typisk ligger på 30 x 30 cm. Priserne for denne størrelse ligger på omkring de 1000 kroner.

Hvornår anvendes kulfiber plader?

Kulfiberplader er blevet langt mere populære at anvende end lignende materialer som aluminum og stål, da det carbonbaserede filter har en meget lettere vægt. Derfor er kulfiberplader også oplagte at anvende, når du eksempelvis skal restaurere din båd eller i forbindelse med større industriers bebyggelser. På grund af det lette materiale er det selvfølgelig også flyindustrien, der anvender kulfiber i mest udbredt grad. Af samme årsag anses det også for at være et af de mest eksklusive byggematerialer i verden.

Kulfiberpladser er geniale at anvende, når du ønsker en lige overflade med en perfekt finish. Pladerne har typisk en tykkelse på blot 1 cm, men virker lige så beskyttende og effektivt som 5 centimeters stål. Derfor er det også oplagt at anvende kulfiber til mikroprojekter, da de er nemme at skrue fast, eftersom man ikke behøver en ekstra stærk boremaskine som ved andre materialeformer.