Kundespecifikke løsninger på jord- og vandproblemer

Nykilde er en virksomhed, der har specialiseret sig i bæredygtige løsninger, der afhjælper nogle af de problemer, vejret fører med sig. Det gælder blandt andet grønne tage og forbedringer af jord og befæstelser, hvor der er problemer med for meget vand.

Døjer du eller din virksomhed med sidstnævnte, så arbejder Nykilde med et gennemtestet og anerkendt system, der i daglig tale kaldes Geoweb.

Miljøvenlige og kundespecifikke løsninger

Nykilde arbejder med Presto Geosystems, der er ledende inden for stormflods- og entreprenørindustrien, og som ikke mindst imødekommer meget krævende jord- og vandproblemer. De har blandt andet mange års erfaring med jordstabilisering, stormflodssikring, permeable belægninger, befæstelse, køreplader, erosionskontrol og meget meget mere. Og de kan ganske sikkert også finde en løsning på dine problemer.

Geoweb – til sikring af vegetation på skrånende arealer

Har du et areal, der skråner stærkt, og som skal stabiliseres, fx med grøn vegetation, så er Geoweb en fleksibel og yderst effektiv løsning. Det kan bruges på almindelige grønne arealer, men også til grønne tage med en høj hældning.

Ved hjælp af en særlig løsning kobles GeoWeb sammen og danner en ekstra konstruktion ovenpå det skrånende areal. På den måde fastholdes vækstjorden uden at fratage planterne deres vækstgrundlag.

Løsningen er særligt velegnet til projekter, hvor hældningen overstiger 25 grader, og prisen på konstruktionen er yderst konkurrencedygtig.

Geoweb bruges typisk her

Som nævnt er det på stærkt skrånende arealer, at Geoweb er brugbart. Typisk er det som beskyttelse af skråninger og skrænter, hvor det skaber et stabilt miljø for vegetationen, men det kan også bruges ved betonbelagte kanaler, der er eksponeret af både hældning og vanderosion. Grønne støttemure er endnu et område, hvor konceptet ofte bruges, og sidst men ikke mindst kan det være en god løsning på landeveje og parkeringspladser, hvor det fører til mindre brug af kostbart fyld og mindre bundopbygning, der er dyr i etablering.