Lad din kreativitet blomstre

Det er godt at have en hobby at slappe af med, og i de senere år har flere fået øjnene op for strikning og hækling – og det giver rigtig god mening, det er nemlig en dejlig måde at afstresse på i en travl hverdag. Men hvis man ikke har prøvet det før, kan det være svært at vide, hvordan man skal starte på det. Det kan du heldigvis få hjælp til hos Garnguru.dk, hvor de sælger alt fra lækkert økologisk og bæredygtigt garn til hækle- og strikkenåle samt spændende opskrifter.

Du kan desuden også finde strikkekits, der indeholder en af deres egne opskrifter og det garn, der skal bruges til netop den opskrift, på den måde undgår du at købe for meget eller for lidt. Du kan finde kits til både trøjer, huer, strømper og meget andet – til både børn, mænd og kvinder, så du nemt at komme i gang med et projekt, uanset om du er nybegynder eller en garvet strikker.

Kvalitets garn og godt tilbehør

De forhandler kun kvalitetsgarn fra nøje udvalgte mærker, der garantere produkter, der er produceret med god samvittighed og uden mærkværdige tilsætningsstoffer. Derfor finder du der garn fra mærkerne BC Garn og ONION Garn, der har specialiseret sig i henholdsvis økologisk bæredygtige muligheder og garn med i nye og spændende kombinationer, der selvfølgelig også er økologiske.

Også det tilbehør, som du kan finde her, er der tænkt meget over, det er nemlig fra mærket Addi, der laver strikkepinde og hæklenåle af bæredygtigt dyrket bambus, hvilket betyder, at de er slidstærke og super lette, så du kan arbejde længe ad gangen.

Hop ind på hjemmesiden og bliv inspireret af de mange skønne farver og spændende opskrifter, og find alt det du skal bruge til dit næste projekt.