Lange arbejdsdage behøver ikke at være ukomfortable

Uanset om du er murer, maler, smed, sygeplejerske eller kok, er det vigtigt, at du har et kvalitetssko, der kan gøre dine lange arbejdsdage lidt mere behagelige. For med et par ordentlige arbejdssko kan du højne komforten og minimere risikoen for skader. Hos Olholm.dk finder du et stort udvalg af kvalitets sikkerhedstræsko. Det er muligt at finde nogen både med og uden sikkerhed og fra lang række forskellige kvalitetsmærker, så dit behov kan helt sikkert blive dækket. Alle skoene er desuden godkendt efter de gældende ISO-regler, så du er garanteret en sikker sko.

De forskellige kvalitetsmærker

Olholm.dk har et bredt udvalg af kvalitetsmærker, du finder blandt andet mærket Brynje, der leverer åndbare sko i lette materialer og moderne designs. Deres slidstærke arbejdssko med stabiliserende indlægssåler minimerer risikoen for skader og forstuvninger under arbejdet. Arbejder du i restaurantionsbranchen kan du med fordel vælge et par med stødabsorberende såler, der giver komfort på lange arbejdsdage.

Sika Footwear er et anerkendt dansk mærke, der igennem de sidste 150 år har produceret og leveret arbejds- og sikkerhedssko. De går op i, at skoen både skal passe dig og din fod men også passe til det arbejde, du udfører. Dermed er komforten og kvaliteten altså i top hos dette mærke.

Også mærket Euro-dan er også blandt de førende producenter af sikkerhedsfodtøj, de laver fortrinsvist sikkerhedstræssko og fodtøj til levnedsmiddel- og medicinal industrien. Endvidere kan du også finde mærket HKSDK, som er et kvalitetsmærke med speciale inden sikkerhedstræsko og træsko til arbejdet.

Kvalitetssko til gode priser

Hop ind på hjemmesiden og se det store udvalg og nyd godt af høj kvalitet til gode priser, hurtig levering og gratis ombytning, hvis størrelsen skulle være forkert. Ønsker du at prøve skoen inden køb er der også mulighed for det i butikken. Du kan også ringe ind med spørgsmål eller forespørgsler.