Leatherman Wave multitool – den perfekte multitool til ethvert behov

En multitool er grundlæggende relevant for alle. Man kan altid få brug for de funktioner, en multitool har. Det kan eksempelvis være en saks, en kniv eller en oplukker.
Leatherman Wave multitool er nok den bedste multitool på markedet. Leatherman Wave multitool er prisbelønnet og rost af fageksperter i hele verden, og nu fås den i en opgraderet version. Leatherman Wave multitool er særligt kendt for det rustfri stål og det gode greb, som er blødt afrundet.
Inden du folder din Leatherman Wave multitool ud, har du mulighed for at bruge de fire udvendige blade. Her sidder en knis med glat Clip-Point blad 8, en savtakket kniv, en sav og en diamantfil. Alle værktøjerne kan naturligvis låses sikkert fast, når de er åbne, så de ikke flytter på sig under brug.
Ved en Leatherman Wave multitool er der også en ekstra detalje i sikkerheden, at alle de udvendige værktøjer låses i den lukkede position, når man åbner sin multitool. Derved risikerer man ikke at kunne komme til at skære sig selv ved et uheld.
Når man åbner sin Leatherman Wave multitool, har man adgang til yderligere værktøjer. Her findes en dåseåbner, en oplukker, en stor fladskruetrækker og en saks. Særligt saksen er ekstra god, da fjedrene er enormt stærke og af højeste kvalitet. Derved kan saksen klippe gennem stort set alt, og selv efter mange tusinder klip, bliver den ikke svagere – den klipper tværtimod, som om den var ny.
En af de nye ting ved den opgraderede Leatherman Wave multitool er den kraftigere kombinatinstant. Den har en klippeoverflade, som er 58% større en tidligere modeller, og den har 133% mere kraft. Herved kan den klippe i søm, som har en diameter på helt op til 3,76 mm., mens den arbejder lige så godt i tyndt papir.
I den opgraderede Leatherman Wave multitool findes også en ny bitholder, som brugeren uden tvivl vil sætte pris på.
Leatherman Wave multitool er relevant for alle, men særligt håndværkere og soldater vil have stor glæde af den.