Leder I efter en dygtig fotograf?

Når de vigtige billeder skal tages, så kan I, ved at vælge en professionel fotograf, vide jer sikre på, at det endelige produkt altid er i helt i top. Hvis I leder efter en fotograf i Aarhus, så er Sanne Berg hende, I bør gå til. Sanne Berg Photography blev stiftet i 2004 og har i løbet af årene vokset sig større, så firmaet nu har 4 fastansatte fotografer og photoshoppere samt deres eget 300kvm2 store studie med beliggenhed i Risskov ved Aarhus. Hendes firma kan nemlig udføre en bred vifte af forskellige opgaver – alt fra portræt- til produktfotografering.

Udendørs location eller lækkert studie?

I forbindelse med nogle typer af billeder, så kan en udendørs location gøre rigtig meget for billedet udtryk, hos Sanne Berg kender de til en masse forskellige og smukke fotosteder i og omkring Aarhus, så I har ulighed for at få taget nogle helt unikke billeder. I kan da også både vælge at få jeres billeder taget i jeres egne lokaler eller i deres fotostudie, hvor der også er rig mulighed for at lave spændende set-ups, der vil kunne bringe liv til eksempelvis jeres produkt.

Alsidige produkter og god stemning

Uanset typen af opgave, som du står og skal have løst, så kan de hjælpe dig. De kan nemlig lave alt fra fashion, kids, erhvervsportrætter og produkter. De har altid fokus på at skabe et godt og behageligt miljø for de involverede, samt sørger for at både location, lys, vinkler, stil og stemning passer ind i jeres æstetik og ønsker. I kan altså trygt overlade hele processen til dem, I har dog også mulighed fr at involvere jer, så meget som I ønsker, så I ender med at få lige det produkt, I har i tankerne. Så kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *