Lej dine lastbiler hos MAN og bevar fleksibiliteten og den finansielle mobilitet

Som ejer af et transportfirma kan du med fordel vælge at leje dine lastbiler i stedet for at eje dem, hvis du ønsker en mere fleksibel løsning. Hos det verdensomspændende firma MAN tilbyder de favorable lejekontrakter af minimum 12 måneders varighed, og dermed bevarer du din fleksibilitet og finansielle mobilitet, fordi du betaler en fast månedlig leje i stedet for at have store summer bundet i lastbiler, du har købt. Med en fast månedlig lejepris ved du altid, hvad du skal betale, og beløbet er fradragsberettiget.

Driftssikre og effektive lastbiler til forskellige typer af lastvognskørsel

MAN lastbiler har et lækkert design, og de er driftssikre og effektive, uanset hvilket type lastbilskørsel der er er tale om. MAN TGX er en robust og pålidelig lastbil til langturskørsel, mens en MAN TGM er meget effektiv og nem at manøvrere, hvis du har brug for en lastbil til distributionskørsel i lokalområder og byer. Har du brug for en driftssikker og kraftfuld lastbil til trakationskørsel, så er MAN TGM et rigtig godt valg.

Favorabel 24 timers serviceordning og ingen brugtvognsrisiko

Ved leje af lastbil hos MAN Rental, så får du flere fordele. Omkostningerne ved selv at skulle vedligeholde egne lastbiler og betale for reparationer slipper du for. I stedet kan du indgå en favorabel serviceordning, som gælder 24 timer i døgnet overalt i Europa. Dermed kan du være helt sikker på, at din lejede lastbil altid fungerer optimalt eller hurtigt kan blive repareret, hvis der er behov for det. En købt lastbil taber i værdi med tiden, men når du lejer en lastbil, er der ingen brugtvognsrisiko. Når lejeperioden udløber kan du blot returnere lastbilen, og så kan du vælge at lave en ny aftale. MAN Rental er en professionel og erfaren samarbejdspartner, som tilbyder skræddersyede lejeaftaler, der passer til dit firma og din økonomi. Serviceaftalerne skræddersys også til et Full Service Mix, som passer til den type lastbil, du lejer, og dit kørselsbehov.