Letvægtsvogne fra Rubbermaid gør det nemt og fleksibelt at udføre rengøringsopgaver

For rengøringspersonalet i din virksomhed eller dit rengøringsfirma er det et must at have en rengøringsvogn, når de daglige rengøringsopgaver skal udføres. En rengøringsvogn er praktisk bygget med god plads til spande, rengøringsmidler, klude og en affaldsspand, så papirkurvene på kontoret nemt kan tømmes. Rengøringsvogne findes i mange forskellige størrelser og designs, og af hensyn til rengøringsassistenten, der gør rent mange timer om dagen, kan man med fordel vælge en ergonomisk model, så kroppen ikke belastes unødvendigt af det fysisk krævende arbejde. Går man på nettet og sammenligner priser på rengøringsvogne, så varierer de alt efter design, kvalitet og mærke. Hvis I som virksomhed eller rengøringsfirma ønsker at købe rengøringsvogne af god kvalitet, så kan I med fordel vælge leverandøren Cleanmanagement.dk, som har et stort udvalg af rengøringsvogne fra Rubbermaid i sortimentet.

Stort sortiment med skræddersyede løsning

Rubbermaid rengøringsvogne er kendetegnet ved at være letvægtsvogne fremstillet i plastic, som er lette at køre rundt med og praktisk indrettet med plads til alt fra spande og rengøringsartikler til affaldsspande. Hver enkelt rengøringsvogn kan tilpasses kundernes behov. Eksempelvis er det muligt at anvende farvekodning, så det bliver nemmere at sortere affald. En anden fordel ved rengøringsvognene fra Rubbermaid er, at man kan vælge modeller, hvor vandspandene har forskellige farver, så rengøringsassistenten nemmere kan holde styr på, hvilke vandspande hun anvender til rengøring af køkken, toilet, kontorer osv., hvilket er med til at opretholde en høj hygiejnestandard. En anden mulighed er at vælge en sikkerhedslåst vogn, hvor rengøringsassistenten har en personlig nøgle til vognen. Denne type rengøringsvogn, som også har ”stille hjul”, der sikrer en behagelig køresel, er især praktisk anvendelig inden for sygehus- og plejesektoren.

God kvalitet til konkurrencedygtige priser

Med Cleanmanagement.dk som leverandør af rengøringsvogne kan virksomheder være sikre på at få leveret god kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det er også altid muligt at få professionel rådgivning fra det erfarne firma, så der bliver fundet frem til den bedste løsning til netop jeres virksomhed.