LG Nordic Prestige 9 – varmepumpen som giver dig ren luft og billig varme

Overvejer du at skifte dine dyre elpaneler ud med en luft til luft varmepumpe? Så burde du tage et kig på den nye LG Nordic Prestige 9.

LG Nordic Prestige 9 – en af de bedste og mest effektive luft til luft varmepumper på det danske marked

I den absolutte spydspids af varmepumpe producenter finder vi LG, som er berømt for den høj kvalitet og standard, når det handler om forbruger elektronik. LGs flagskibs produkt, LG Nordic Prestige 9, er blevet kåret som Bedst i Test af det velrenommerede SP, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. Den lækre og energi effektive luft til luft varmepumpe er et populært og fornuftigt valg som erstatning for den dyre og så langt fra miljøvenlige elvarme – med en LG Nordic Prestige 9 varmepumpe kan du regne med at kappe op til 70% af den del af din elregning, som går til dit varme forbrug, på årlig basis.

Samtidig får du med en LG Nordic Prestige 9 en varmepumpe, som kan anvendes som air condition anlæg i de varme og fugtige sommerperioder – og som renser luften for dig, hvilket giver et bedre og sundere indeklima.

Renere luft og intelligent styring af varmeforbruget med LG Nordic Prestige 9

I de fleste moderne luft til luft varmepumper er der nemlig indbygget et filter, som sørger for, at partikler, støv og mikro organismer renses ud af luften i din bolig. LG Nordic Prestige 9 er ingen undtagelse – og når du køber en luft til luft varmepumpe med Co2 filter, kan du oven i købet søge et kontant Co2 tilskud, hvilket gør besparelsen endnu større og beslutningen om at skifte til en varmepumpe endnu lettere.

Samtidig kan du spare yderligere penge ved ikke at have din varmepumpe til at køre konstant. En LG Nordic Prestige 9 er forsynet med såvel en intelligent termostat som med styring via app, hvilket betyder, at du kan tænde for din LG Nordic Prestige 9 varmepumpe, når du kører fra arbejde, og således komme hjem til en lun bolig med et fortræffeligt indeklima.

Smukt og funktionelt design samt stor varme kapacitet

LG Nordic Prestige 9 er særligt designet til at levere varme, selv i de kolde vintermåneder, vi holder os på vore nordlige breddegradder. Selv om LG Nordic Prestige 9 er meget energi effektiv, er den stadig smukt og diskret i sit design, og skæmmer ikke dit decor. Den støjsvage motor sørger for, at du ikke bliver forstyrret af din varmepumpe, heller ikke når du sover.

Læs mere om den smarte LG Nordic Prestige 9 varmepumpe på kinnan.dk