Louise Campbell lamper lyser dit liv op

Bolig indretning er svært og kræver flair for farver, struktur og vinkler. Heldigvis er der inspiration, at hente med Louise Campbell lamper.

Vi kender det alle sammen. Første udfordring opstår når vi skal finde en ny bolig. En opgave, der kræver alt af os, fordi vi både skal kunne føle os hjemme, være tæt på skov, strand, by, familie og venner. Og dét er en udfordring! Når vi så endelig har fundet drømmeboligen, så kommer indretningen. Et projekt mange glæder sig til, men som også kan vise sig som en udfordring, når man skal smelte to hjem sammen til ét.

Indretning er kunst

Indretning er en kunst form. Det handler om, at skabe nogen rammer, som man føler sig tryg i og som giver en den ro, som man trænger til efter en lang dag. Det handler også om, at finde en måde, hvorpå man kan udtrykke sin personlige stil som par eller alene. Det er blandt andet derfor, at mange vælger afdæmpede jordfarver, da de med den rette belysning kan virke afslappende. Modsat er der mange, der ønsker et hjem, der afspejler deres liv fyldt med glæde og aktiviteter, og derfor indretter hjemmet med mange farver og sjove strukturer.

Når man først har fundet sin stil, så kommer møblerne. Og det er ikke for sjov, at man kalder diverse møbelhuse for den ultimative parforholdstest. For hvordan skal sofaen være og se ud? Skal bordet være plankebord eller metal? Skal det være firkantet eller ovalt?

Og så er der belysning – en indretnings disciplin i sig selv. For hvad den ene part opfatter som hygge, det ser den anden som mørke – det er her Louise Campbell lamper bliver ren parterapi. Den eliminerer den slags problemer og er den perfekte løsning med deres enkle og stilrene design.