Madkasser

Der var engang, hvor en madkasse var en madkasse. Men så begyndte de at komme i forskellige farver med forskellige motiver og i forskellige faconer.

I dag findes der et stort udvalg af madkasser. I dag findes de stadig i forskellige faconer, i forskellige farver og med forskellige motiver. Men der er alligevel sket noget med udviklingen af madkasser. I dag kan man sagtens have mere end en madkasse, da det afhænger af hvilken slags mad, man har med. Der findes madkasser, der er beregnet til fx en salat, der er madkasser, hvor der er et stort rum og en masse små rum, hvor man kan have små tomater eller andre små snacks liggende. De fås også som en stor kasse, hvor der er en masse andre små kasser indeni.

Noget, der også er gået hen og er blevet populært, det er en form for et “etui” til frugter. Fx til en banan. Derved undgår man, at bananen ligger i tasken og bliver stødt eller mast.

I dag er det også blevet populært med små smoothies til børn. Disse smoothies kan købes i diverse supermarkeder, men det kan hurtigt blive dyrt, hvis barnet får en smoothie hver dag. Derfor kan man købe noget, der hedder en Doddlebag, som man kan putte hjemmelavet smoothie i. Disse doddlebags kan genbruges, samt at man kan få dem i et sæt, hvor der er farver med, så barnet kan dekorere sin egen Doddlebag.

Noget andet der også er blevet populært, det er Bibetta lunch bag, som er en lille taske, som man kan en madkasse og drikkedunk i, som er god til at holde maden og drikkelsen kold.

Hos Babadut.dk har de et stort udvalg af forskellige madkasser. Du kan være tryg ved at putte dit barns mad i en madkasse fra Babadut.dk. De er nemlig lavet i et materiale, der ikke indeholder nogen former for giftstoffer.